sejarah Header blog Zularif blog

14 February 2011

haha...sejarah??macam over je tajuk dia...actually tak ade lah sejarah mane..just aku nak himpunkan balik header header yang aku buat sejak aku mula jadi blogerr..


ha...tak silap aku ni yg 1st kot...mase ni aku baru je blajar photoshop...nak msukkan gambar pon tak reti lagi..just tahu tulis je...adelah tambah texture skit untuk backround..ni save dlm file jpeg..



ha..yang ni header kedua..mase ni sudah reti ltk gambar..dah maju sikit..sudah ade gambar aku dalam nie...ni pon aku save dalam file jpeg
haa...header yg ke 3...kali ni aku aku sudah reti skit..da save dlm file png..kalau save dlm file png..dpt la buat transparent untuk header tu..
                                 
ha..yg ni yg paling latest..tgk kt atas tu...sme kan...yg ni aku aplikasikan file png nie..aku buat biar nampak menarik....

ni jelah yg aq dapat senaraikan header aku...sekarang ni tengah mencari inspirasi untuk header yang baru.hidup kita ni perlu ade penambah baikan..so aku nak belaja lagi untuk menjadi yang terbaik...
ni jelah untuk hari nie..

11 komen:

AYuNG said...

menarik!
kreatif.....:)

Cik Ungu Kamila said...

cool giler la header kat sini.
ade amik tempahan tak ? heeee :D

zularif said...

ade gak amik tempahan...
berminat ke?

nabilah_2908 said...

actually...sy tertarik dgn header yg 1st..

mmg la simple...tp smart.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
SALAM MAULIDUR RASUL

xazryx said...

header yg ko wat sume smart bro .nice !

zularif said...

thanks yg komen ye...
aq pon baru je blaka skit2 nie...
aq ni kurang kretif skit...2 yg ssh nk wat something yg menarik...

Cik Ungu Kamila said...

nanti kalo saya berminat nak tempah, saya roger2 k :)

zularif said...

ok...
no hal...
saye hargainyer..

finalcross said...
This comment has been removed by the author.
finalcross said...

Salam...Header terbaru nampak fresh & funky! Cool la bro!

zularif said...

thanks yee finalcross