Header zulfoto.com

13 February 2011

As Salam
haa..minggu nie buat rasminyer aku sudah siapkan tempahan header untuk zulfoto.com.header untuk zulfoto nie aku buat simple je..sebab blog dia pon hitam..so biar simple jela...biar nampak kemas dan cool..haha..ni tempahan header yang berbayar yang pertama...terima kasih kepada zulfoto kerana aku diberi peluang untuk mendesignkan header beliau...untuk tempahan header ni harga mengikut design yang dibuat...semakin susah nak design semakin tggi la harga...tapi buat masa nie...tak ada lah susah mane..sebab aku pon bukan la expert sgt...so tak de lah...istilah mahal...so murah la kot...berape banyak so la...haha...

ni lah design header...segala kelemahan akan aku perbaiki..dan aku akan tingkatkan kualiti design dan aku akan terus belajar untuk berjaya dalam hidup...k..kalau sesiape mahu tempahan header just email je.. zulariffikri@gmail.com..kalau susah sangat PM kt facebook...taip zularif ateman..

2 komen:

ShafiqIzwan said...

cantik la bro header tu. pergh. buat la tutorial. hehe. anyway pakai software ape? PS ek?

zularif said...

tutorial nex time insyaallah...
bese pkai PS je...PS mcm2 bole buat
hehe..
thanks yee..