Aku dia dan vintage

10 February 2011

**contest anda & beruang dh ade org buat**

n ini syarat nye okey~
1)itu gmbaq cmna pun talak kesah jnji edit kasi nmpk vintage n oldskul n oliginal dr anda
**ade muke sndri lg bgus, so keoriginalitian trjage**
2)letak kan skali gmbr asal   **update**
3)boleh lbih dr 1 but only da best akn di judge
**if ciplak, disqualify okey**
**contohnye**


.....
**get it?**
abes simple leh gune on9 editor mcm picnik tau!

4)buat entry psl contest ini link kan ke sini wokey ye amoi apek..*xyh copy syarat pun xpe*
5)folo ini belog...
6)letak ini banner kat lu punya sidebar pstu link kan ke entry wa ni okey <<--xreti xpela kot f(o_0)
7)post link anda kat komen bwh ni ye...
8)tag itu 3 atau lebih lu punya kawan2...
9)tamat tempoh smpai itu 12 MAC 2011 5 MAC 2011 25 FEB 2011 wokey...
**b4 wa blk msia nk end kan contest**
10)gmbr boleh tukar 2kali sahaja n limit 5 keping

itu hadiah aaa smpai nombot 3
nombot 1 wa kasi ini.
.
.
**fujifilm instax mini**
**polaroid camera...hrga estimated 6000yen**
ni syarat syarat contest ni...aku copy jee....mintak copy yg....dan aku pon tak reti sangat pasal vintage effect nie....yg aq taw gmbr dia ala ala old skool skit...cm retro la...tdi aku usha kat google...byk gmbr gmbar lame yg keluar...so aku amik jela inspirasi dari situ....ni je la hasil yang dapat aku hasilkan malam ni..
 ni gambar sebelum diedit...
dan inilah gambar yang telah aku edit....enth ape la yg aku edit nie....hahahha....



yaww...gamabr ke dua...rajin pulak aku hari nie....ni pon gmbar sebelum diedit..eh..ade la edit skit..gmbr yg asal mne enth...tpi ni gmbr sblom diedit menjadi vintage

ha...inilah hasilnyer....gmbr ke dua....

6 komen:

cik juja mafia said...

pic last tu lawaaa ^_^

zularif said...

thanks ea...
ala...baru2 blaja edit gmbr...
gmbr pon x lawa mane pon...

nur anis syahirah said...

gmba last yg sebelum dieditt mnjdii vintagee tuh lawaaa ,adoreeee itt so muchhh LOL berieee =='

zularif said...

hehe..
eleh...
sbb ade awan?

~atiQah~ said...

wahh..cantik la gmbo bangunan tu..
gmbar ni kat rengam kn..
awak org rengam ke..

zularif said...

org simpang renggam...ni otw blik simpang...dlm bas je nie...