BEN ASHAARI TANYA KAU BERANI KRITIK BLOG AKU TAK ?

16 February 2012

Apa ada hal?

berani?
mahukan kesempurnaan


sila berani sini

17 komen:

Y . Y said...

hahai..datang dari segmen sama..awak pnye font besao la..hihi..mane ruangan chat ye :P

syasyajohan said...

ahaa,betullah font untuk post title beasar.rasanye follower widget tu kasi naik atas sikit kot.tq :D

syasyajohan.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

zularif said...

terima kasih..

font terus tuka sebab memang jelas besar giler...hahaha


ruangan chat akan dtg kan ltk sbb tak ada masa sgt...heheh

RYRY said...

tengss da kritik my blog :)
ahaa ~ blog da okeyy just tade chatbox jeaa . mane mane mane ??? hehehe :D

:: Cik Nur :: said...

terima kaseh sudi kritik blog cik nur... :)

cik nur tgk sini dah okay..cumanya ruang follower tu, kalau boleh letak di ats sekali... :)

itu saja..jgn mare2 ..

Eyqa Hasnan said...

kalau ada shoutbox , lg bagus ^^

http://eyqahasnan.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-tanya-kau-berani.html

apisv2 said...

datang nak kritik ;p
jgn lupa kritik blog acik :D
http://www.apisv2.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Oh Hani Rrisffa said...

saya singgah nak kritik nehh..hehehe

nak chatbox..hehe

jum singgah sini jugak :))

http://atieffa.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

zularif said...

thnx semuanyer....
font dah tuka..
shoutox da tmbh..
ape lg yg tak cukup?
ape lg???
hahhaa


thnks lg skali..yeah

PeRmAtA bIrU said...

smart la blog nih... simple... mula2 masuk ngatkan blog maybank... nice kemas... apa lagi yer nak komen... x dapat nak kritik la sebab dah ok kot... lagipon dah upgradekan??? saya follow sini...thanks datang blog saya...:)

Pamie said...

hurm..widget innit nuffnang tu tak perlu letak kut :DD

SEGMEN BEN ASHAARI TANYA KAU BERANI KRITIK BLOG AKU TAK ?

Diera Tekikushika said...

hai, menjenguk dari segmen abg ben. sy dtg bkn utk mengkritik tp to say hello ! salam perkenalan. jom g blog saya =)

FL blogh0use said...

yuhuuu!! tinkerbell terbang2 sini. jenguk2 blogger yg j0in segmen en. ben ^^

ermmm..x join pun segmen ni sje menyibuk. @,@

cik Lily said...

Hai, salam perkenalan..

aci tak kalau main singgahsinggah.Hihi..
jgn lupa singgah cik Lily semula.

btw, cuba guna warna yg slow siket dari oren ni.=)

Fadzmie Mohamad said...

Peh. Tema blog ni dah macam ala-ala tema blog budak Ultras Malaya. Nice! Rasanya dah ok dah blog ni. Simple, ringan. Loading pun laju. Keep up the good work! ;)

twynzshophouse said...

SALES DI TWYNZHOPHOUSE http://twynzshophouse.blogspot.com/2012/02/24-hours-sale.html

twynzshophouse said...

SALES DI TWYNZHOPHOUSE http://twynzshophouse.blogspot.com/2012/02/24-hours-sale.html