result SPM

25 March 2011

hari ini nak wat post berani mati...semua tanya result aku brape ye...amik ni!

BM                                  B+
BI                                    C
BA                                   B+
BIO                                 C
KIM                                B
FIZ                                  B
ADDMATH                    B
MATH                            A
PQS                                A
SEJ                                 B+
PSI                                 B+



ni result aku okeyh....result aq sgt terok...trial dapat 5A....SPM dapat 2A...Alhamdulillah....nak amik kos ape?ade cadangan??

5 komen:

tenish said...

arep,sal emosi doe..??HAHA..sabar2...btw,kau hebat..!berani post kt blog..huhu..amek la yg berkaitan ngn math..math kau oke..admath un xde la teruk mane..smpai C or D..kau da bwt mcm ape yg ko share kt ak ritu..?bole je laa..amek akaun bole..sc com bole..mcm abg payed..dlu un ye 2A gk..jgn give up,okeyh..!

❤‌ princess nabilah ❤‌ said...

ermm btol ckp tenish try amek sains computer..result kamu lebih kurang sme mcm abg akk....dy dlu trial dpt 6A spm dpt 2A jerk..tp kamu semua credit boleh jer...sme mcm abg akk semua credit....skrg abg akk amek sains komputer....try laa mohon tp abg akk amek kat uitm....lgpn utim pn bgos jimat duit....hehehe....lain2 try laa mohon mne yg blh link dg result tu yer....

iza zaty said...

jgn mudah putus asa okay, result sy pun bad jgak dri trial tapi trima dgn redha la, anggap ujian dri Allah. :)

~kamila~ said...

Hebat!!
pilih kos ikut minat dan kelayakan..
buat solat istikharah,hajat banyak2..

kalau nak tambah bilangan dlm rumah yg amk sc komputer, tanyalah 3 org abang yg sudah sedia ambik kos tu..
sorang dari diploma,sorang dr degree,sorang dr master..cantik la tu..tanya prospek kerja skrang macamana..

how ur automotif? based on ur result,i think it ok for diploma.

Abang Long said...

Salam...ish3..betul2 berani. Pas ni g mana2 xyah bawa slip result, tunjuk jer blog ni...hehehe..jgn mare yer.

Amik course yg bila kuar senang dapat kerja..IT pun ok gak. Klu x amik Business Studies. Klu leh terus abiskan sampai Master o PHD.. Gud luck