terpikat 2 =)

12 November 2011

yeah siri kedua pulak..
eh..sebelum tu

Assalamualaikum.
sihat? Alhamdulillah sihat hendakNya.kalau tak sihat mungkin kita sedang diuji =)

hari ini aku jadi seorang driver (macam same je dengan entry yg bawah nie.cube scroll bawah skit.nampakan.beria pulak) pergi ke seremban.sebenarnya just teman akak aku pergi belajar buat kek.jauhkan?
aku drive masa nak balik je.malam pulak tu tambahan hujan.memang slow la aku drive tadi.

masa akak aku belajar buat kek aku telah melepak lepak di jusco seremban seorang diri.huh boring.habes satu jusco aku pusing.aku tengok wayang.tengok gelagat manusia.tengok itu.tengok ini.

time jalan jalan nampak buku popular.yeah.ingat nak cari buku bogel menuju tuhan.bukan nak beli.tapi nak sambung bace.malangnya tak jumpa.tengok tengok jumpa la buku Mustafa Kamal Atartuk penegak agenda yahudi karangan Abdul Latip Talib.sebenarnya dah lama aku nak cari buku tajuk nie.tapi semua buku yang aku jumpa tebal giler serta dipenuhi dengan fakta.aku bukan la yang suka baca buku sangat.so tak berapa nak minat sangatlah.sejak form 1 lagi aku nak cari sangat pasal cerita si penegak agenda yahudi ni.dulu masa dalam usrah abg ateh.dia cerita sikit je dan tak berapa jelas sangat

sumber gambar google

sebelum ni aku ada jugak beli buku karangan Abdul Latip Talib ni.buku Imam hanafi pendebat kebenaran.aku lebih tertarik dengan hasil karangan beliau sebab isi kandungannya lebih kurang cerita or novel.aku rasa itu lebih menarik minat aku kot.

-cintai Allah
-muet da nak dekat
-best jalan jalan
-eh..mesti pelik aku tetibe suke membaca
-membaca jambatan ilmu..ceh..teros je
-sejak masuk matrik aku tak pernah baca bahan ilmiah yang berasaskan kerohanian.semua
 pasa sains.masa dekat sekolah ada la jugak pinjam solusi amol.hehe
-doa yang terbaik untuk aku dan kawan kawan aku.

2 komen:

atyra said...

baru je td belajar pasal sejarah ni.. sedihkan?

zularif said...

wah! besnyer...