EDIT PHOTO BATTLE

16 January 2011



contest!contest!contest!itulah aktiviti...sbnarnye aku masuk contest ni pon bukanlah nak menang sangat tapi just nak asah bakat...2 je... :)



1-buat satu entry yang bertajuk "EDIT PHOTO BATTLE"
dalam entry tu ade pic kat atas tu ..xyah letak kat sidebar (nak letak pun xpe..hehe)
pastu link kan terus kat sini..
2-follow lah blog empayar bintang tiga nie..snang nak tau pengumuman atau update ape2 (nak follow blogmirul n solehah skali pn x pe )..hehhe..opssst...terpromosi pulak..
3-ape yg perlu korang buat?korang edit gambar ikut kreativiti korang masing2...
gambar tu ikut suka korang...nak edit gambar korang ke,gambar bagunan ke,gambar kucing korang ke,gambar la ape2 pun..yang penting ori dari korang..no google2 ok... :) ~
letak gambar sebelum diedit n selepas diedit...dalam entry korang tu..
kalau nak gtau edit mcam mana pn x pe..xmo gtau pun xpe..    
pkai software ape2 pn x pe..x kesah....



ni lah hasilnya
sebelum
selepas
nk tag
kak nabila
fatin
gebang
rai
    
thanks! smile :)

4 komen:

♥ solehah ♥ said...

yeahh..dah join pn..hehe..
btw.makseh sebb join kontes :)
gudluck..hee

zularif said...

heee
k2...wlcm...hheee

❤‌ princess nabilah ❤‌ said...

emm nak akk join contest nie xbgtau pown ea nseb bek akk jengah hahaha

eirranadira said...

eh,pacek !
haha ! rai mne tue?cek ka?