CONTEST PIC hitam putih PALING COOL !

17 January 2011



1.okay macam biasa korang kena jadi follower blog ni
2.letakkan banner contest ni kat sidebar sepanjang contest berjalan & link kan ke blog ni
3.buat entry pasal contest ni dan berikan idea hadiah apa yang korang nak kalau korang menang rm100? ?*ayat yang simple je tau!*
contoh : kalau saya menang , saya nak shawl banyak-banyak !
4.tag 5 kawan-kawan yang korang rasa mesti dia nak join !
5.tarikh tutup penyertaan : 1 mac 2011



disebabkan banyak waktu yang tidak diisi..
join je..
cik akak ni suruh bitau kalau dapat RM100
nk simpanla akk ui...
hee..
nk bli spec baru la....
da lama pkai ni...
yeje...
hehehe..

gambar lama..just tuka je...hee





smile:)

3 komen:

apisv2 said...

gudluck;D

siti fatimah said...

p/s :tengs join my contest, good luck ! :)

~kamila~ said...

haha..ada ptosis..org pun nak tukar spec baru..power dah naik -0.25DC, cermin dah pecah sikit bahagian bawah..ko punya spec bkan baru buat sblum spm ke?