menuntut ilmu

13 September 2012

Assalamualaikum
aku sihat.haha.tetibe.ok.sudah hampir 2 minggu aku bergelar seorang mahasiswa utm.setakat ini hidup aku bahagia.tiada masalah besar yang timbul.

tengok gambar jom


ini roomate aku.nama dia salehan.dia kate dia hensem.aku iyakan je.roomate ada seorang je.so aku duduk berdua dengan dia.setiap hari kami akan joging untuk menyihatkan badan.eh? yeke?

kat utm juga ada outdoor gymm.kalau kalau badan aku dah jadi macam sazali samad tegur tegur la ea.setiap petang memag ramai akan beriadah.sunset disini juga sangat awesome.kesimpulannya datanglah ke utm.

masjid utm sangat cantik.jeaah yang datang pon boleh tahan ramai.tetapi yang ramai adalah pelajar antarabangsa.ok jangan pelik.pelajar-pelajar Malaysia kebanyakannya solat di surau kolej.

pandangan masjid dari kolej tuanku canselor.aku menetap di kolej tuanku canselor berhampiran dengan fakulti kejuruteraan elektrik.Disebabkan dekat dengan fakulti.so aku decide untuk ke kelas dengan berjalan kaki.haha.sebenarnya budak 1st year tak boleh bawak kenderaan pon.

jadual kelas aku.sangat padat.haha.

aku tak rain update blog.so tengok lah gambar dekat instagram aku.kalau tak de.tengok dekat twitter aku.tengok kat bahgian photo.aku selalu update dekat instagram.senang dan mudah.

subjek circuit theory dengan engineering math sangat mencabar setakat ini.doakanlah aku.harap harap dapat buat fast track terus ke PHD pon ok jugak.dah ada matlamat.cuma tinggal usaha doa dan tawakal.sekian terima kasih

2 komen:

Anonymous said...

sazali samad ???

by:syegon==gel

zul arif said...

syegon:jeles ke syegon..bila nak belanje makan?