my birthday

25 September 2009

hari ni 25 september 2009 genap aku hidup sebagai hamba Allah selama 16 tahun.lama gak aku hidup.macam skejap je.walaupun macam sekejap je tapi banyak ujian yang aku terima.banyak gak kenangan manis pahit masam masin kelat yang aku tempuhi.skarang ni aku dah 16 tahun,so kne labrubah..huhu..tahun depan spm.so kne brubah dari skrang kot..

malam tadi ramai gak la membe yang rapat2 ni wish.ingat gak korang ngan aku kan.siap ade wat post khas utk besday aku lagi.thanks aliya.besenye klu sesape yang besday dia waktu skula kne la baling telur atau simbah air.biasenye la..besday boy ni tak akan dapat nk sembunyi lar..memang kne punya malam 2.meriah 2.tahun lepas aku kena campak masuk dalam kolam asrama.huh!bau ikan.hahaha.klau ade warden lagi la memang kena ar.klu tak kne lari mst kne rotan.1 asrama tgk.tu la wat asrama macam bapak dia punya asrama.hahaha

2 komen:

PrincessKawaii said...

selamat hari lahir :)

ALIYA HUZAIDY said...

aha thnks letak name ak oke
;)