Candid itu cun laa contest!!

27 December 2010

boring la...join la contest ni...sekadar mengisi masa lapang...cm menarik je....heheh



gambar candid yang paling cun n menarik tak akan dapat hadiah seperti rolex, ferrari mahupun kancil.. tak mampu den.. hhaha... tapi it's a present yg ikhlas dan bermakna....
lets take a look at the terms and conditions :

1. terbuka pada semua blogger xkira lelaki or perempuan

2. copy the picture above and buat satu entry pasal contest nie dgn tajuk "candid itu cun laa..!" dan jgn lupa link kn ke entry ini ukei..?

3. tak payah jadi follower pown xpew... paksaan tiada kt sini.. haha

4. jgn lupa leave ur url contest in my comment form...

5. tag 3 orang rakan blogger anda @ lebih n ajak dorang join contest nie same2 ok....

6. put a caption kt gambar candid korang 2 yew... sikit pown xpew, bnyk pown xpew...

tarikh tutup : 10th January 2011...

Cerita disebalik gambar ini ialah. aku snap mase pernikahan eida & epul..masa ni tgh doa lps nikah....hehehe...aku nampak something dan aku terus snap..pompuan yang blur ni tgh bace doa sementara 2 orang ini sedang bermain pesanan ringkas...main msj ye...hehehe...sory la yek si tuan gambar...tak berniat pon..just nak belajar snap orang candid je...


nk tag spe yerk?
-sesape yg nak join la-

2 komen:

dilla adilla said...

tq sudi join contest

happy new year :)

zularif said...

wlcm..wat ske2...