HARI GURU

27 May 2010

minggu exam ni aku diberi tugas untuk mendesignkan cover depan buku program hari guru.setelah beberapa hari siap jugak akhirnya.tapi tiap malam kena buat kat bilik warden.dengan pertolongan beberapa rakan siap gak.Alhamdulillah.tapi kena pandai bagi masa jugak.exam da tiba.


ni jela hasil yang tak seberapa.kat sini nak mintak maaf banyak2 kepada ustaz dan ustazah yang tak termasuk dalam gambar kat cover belakang ni.tugas saya hanya untuk designkan sahaja.lagipun saya buat ni las minute.bahan yang saya dapat...ni je..mintak maaf ye ustaz dan ustazah...SELAMAT HARI GURU!

2 komen:

nabila said...

owh zul yg wat.....
cantik2....
he6...
nice design.....

zularif said...

ermm...bese je...