KhairunCraft~Giveaway

15 December 2009

huahuahua
ni nk promote blog akk aku
she make giveaway for her craft
dia bru je buat publish blog dia arinie
tpi da ramai yg join giveaway dia




Hadiahnya ialah Car Signage..bukan gambar-gambar yang kat atas tu ye..hehe

Contoh car signage, please refer entry sebelum nih..
Hadiah untuk dua orang je..Sape la yang bertuah tu kan..
Tamat giveaway ni 31 January 2010..
Saje bagi masa lama sikit..



Step yang perlu :


1) Jadi follower khairuncraft


2) Link kan blog saya dalam blog list korang..


3) Buat satu post dalam blog korang tentang  giveaway ni..jangan lupa letak pic atas tu sekali..then, letak link http://khairuncraft.blogspot.com/2009/12/first-giveway-khairunkraf.html
kat post tu ye..


4) Copy pic kat atas tu, dan letak jugak kat side bar blog korang..biasa orang guna html kan..ni kira korang add image la kat ruang "Add a Gadjet" yg edit layout tu..


5) Tinggalkan comment kat post ni, link yang korang dah buat post pasal giveaway ni..


-sekali dengan word yang nak letak kat car signage tu (MAX 3 WORDS, tapi jangan panjang sangat tau..nanti jadik kecik plak tulisannya)


-request warna sekali ye (colour available : pink, yellow, orange, red, purple)

2 komen:

ALIYA HUZAIDY said...

kiut gilerrr burger tuuhhh,
nak satu weyh.
blanje ak
:)

zularif said...

hahaha..
xde duit..
tpi klu ko nk free...
wat la post..
hehee..